RICE VERMICELLI/ Riisin vermicelli/ Ris vermicelli
* Ainekset: Riisijauho, vesi, suola; Ingredienser: Rismjöl, vatten, salt
* Ruoanlaitto-ohjeet /Matlagningen Instruktioner :
- Tuore riisin vermiselli: Keitä kuivaa riisivermiselliä kiehuvassa vedessä 5-7 minuuttia. Valuta vermisellit ja huuhtele hyvin kylmällä vedellä. Laita sivuun kuivumaan 10 minuutiksi. Tarjoile grillatun liha, äyriäisten, kevätrullien tai valitsemasi keiton kanssa. Tarjoile ja nauti!
-För färsk ris vermicelli: Koka torr ris vermicelli i kokando vatten i 5-7 mins. Häll av vermicelli och skölj väl med kallt vatten. Ställ åt sidan för att torka i 10 minuter. Servera till grillat kött, skaldjur, vårrullar eller valfri soppa.
* Ravintosisältö /Näringsinnehåll :